lørdag 1. august 2009

Stemmer man Venstre, stemmer man Stoltenberg

- Forstår ikke Høyre at de fjerner grunnen til å stemme på Høyre, ved å si at de vil bidra til å få Frp i regjering? En stemme på Høyre, blir nå en stemme på Frp, sier Sponheim til VG.

En stemme til Høyre eller FrP er, helt riktig, en stemme for en ny regjering og ny politikk. Derimot har Lars Sponheim ved flere anledninger bekreftet at en stemme til Venstre, er en stemme til Jens Stoltenberg.

2 kommentarer:

  1. Ja det håper jeg da virkelig! En stemme til Venstre er en stemme til å ikke ødelegge hele velferdssamfunnet vi har brukt 60 år på å bygge opp. Helt uten Frp selvsagt, som alt på 80 tallet ville selge alle oljerettighetene våre for skarve 140 millioner.
    Det er lett å bla tilbake i Frp's politikk for å se hvor mye de hadde ødelagt Norge med makt, og det er lett å se inn i framtiden og se hva de vil ødelegge.
    Konsekvens av politikk er ett fremmedord for motsigelsespartiet Frp. De sier de vil bygge ned byrokratiet, men kommer med en rekke forslag som krever økt byrokrati. Meget smart...
    Vi får håpe folk flest klarer å legge sammen to plus to fram til valget, slik at Frp blir avslørt som et uansvarlig parti med alvorlige konsekvenser FOR FOLK FLEST!

    SvarSlett
  2. Det finnes flere alternativer enn populisme og sosialisme. Heldigvis.

    www.tredjevei.no

    SvarSlett