mandag 30. mars 2009

En samarbeidsinvitasjon fra Senterpartiet?

Ola Borten Moe går nye veier for å rive ned sitt image som seriøs og selvtenkende politiker etter at han kom godt ut av hijab-debatten. Det skulle imidlertid ikke vare lenge.

Nå beskylder han vitterligen Fremskrittspartiet for å være politiske rovdyr. Dette bygges under av at norsk landbruk angivelig står i fare med Fremskrittspartiet ved roret. Interessant at dette kommer fra et parti som har hatt styringen i Landbruksdepartementet hele inneværende periode, og med det sørget for nedleggelsen av over 6000 gårdsbruk i Norge.

Dette skyldes mange faktorer, og Senterpartiet har ikke løftet en finger for å gjøre noe med en eneste av disse. Bonden sitter fortsatt med en papirmølle uten like med søknader, skjema og annet byråkrati for å få drive sin eiendom. Samvirkenes makt utvides fra år til år, og bøndene må søke Kommunen, Fylkeskommunen, Fylkesmannen og/eller Staten for det minste lille tiltak på egen eiendom. Samtidig betaler bonden nesten 2 kr/liter i særavgift på "avgiftsfri" farget diesel, omsetningsavgift på landbruksprodukter og en rekke andre avgifter.

Midt oppi dette sitter Senterpartiet å gjør ingen ting, ikke en gang i rovdyrpolitikken hører vi fra dem. Kan det være at de svarte limosinene har gjort Senterpartiet glad i rovdyr, og at dette egentlig er en samarbeidsinvitasjon?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar