torsdag 5. februar 2009

Regjeringen gjør det igjen

Igjen skal Islamistene i samfunnet bligjøres av regjeringen, denne gangen er det uniformsreglementet i Politiet som skal endres, slik at muslimske politikvinner kan bruke Hijab på jobb. Dette til tross for klare advarsler fra Politiets Fellesforbund og Politidirektoratet. Dette er imidlertid revnende likegyldig for Justisministeren, som trumper hijaben gjennom uansett. Forhåpentligvis faller også dette på steingrunn i oponionen.

For det første er det prinsippielt feil at Politiet skal bære ulik uniform basert på hvilken religion den enkelte politibetjent bekjenner seg til. Det at et såpass omstridt religion-politisk plagg som hijaben skal være en del av det, gjør saken enda mer uspiselig.

Hijabforsvarere fremstiller seg gjerne som liberalere og demokrater og setter rasisme- og uvitenhetsstempelet på meningsmotstandere. Hijaben er imidlertid et symbol på det totalitære politiske og kvinneundertrykkende islam. Det at vi nå skal tillate dette som en del av politiuniformen er direkte smakløst, om enn ikke så smakløst som blasfemidebatten og Regjeringens iver etter å innskrenke ytringsfriheten.

Nok et eksempel på Regjeringens ettergivelse for totalitære krefter i Islam. En trist dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar