fredag 27. februar 2009

1/3 av befolkningen har grumsete holdninger

En tredjedel av Norges befolkning er uvettige og har grumsete holdninger. Det er hvertfall det eneste jeg kan tolke av påstanden "Hans ærend er å skape frykt og appellere til de mest grumsete understrømmer i befolkningen. Fremskrittspartiet har altfor lenge, alt for tydelig brukt frykt og uvett i befolkningen til å bli et stort parti." på lederplass i Dagbladet 27. februar 2009. Med dette skriver Dagbladet rett ut at 30 % av landets befolkning som i dag sier de vil stemme Fremskrittspartiet, er uvettige og har grumsete holdninger.

I beste kulturelitistiske stil stiller Dagbladet seg til doms over de som ønsker at Norge skal fortsette å være en sekulær stat. Dagbladet forsøker systematisk å mobbe folk unna Fremskrittspartiet, det har imidlertid en særegen tendens til bringe FrP til nye høyder.

Det er en edel dyd i ikke kritisere kulturer eller religioner som ikke anerkjenner like rettigheter for blant annet kvinner, det er det saken handler om. Det er moralsk høyverdig å ikke være kritisk til en økende ghettofisering av hovedstaden, og det er moralsk høyverdig å være kritisk til at landets hovedstad om relativt få år kan ha et flertall av innbyggere med ikke-vestlig kulturbakgrunn, med de integreringpolitiske utfordringer det kan og vil medføre.

Angrepet føyer seg inn i en rekke fra den kanten, og er slett ikke uventet av Dagbladet. Det later imidlertid til at vi 30 % som stemmer FrP ikke lar oss mobbe av radikale elitistiske kulturrelativister. Kan det være at denne typen angrep være en av årsakene til at Dagbladets opplagstall raser mot avgrunnen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar